Szórakozás

Jobban van Bajor Imre

Úgy tűnik, a színésznél bevált az új kezelés.

Bár Bajor Imre teljes hírzárlatot rendelt el, a Blikk mégis kiderítette, hogy jobbra fordult az állapota. Felhívták a színész több barátját és a szeretteit, de szinte mindig falakba ütköztek. Kiderült: ennek az az oka, hogy őket is arra kérte a színész és a felesége, Ildikó, hogy a Bajor Imre kezelésével kapcsolatos dolgokról semmit ne mondjanak.

Fotó: Prizma Tv

“Nem azért zárkózott el a külvilágtól Imi, mert rosszabbra fordult az állapota. Sokkal jobb a kedve, mint néhány hete volt. Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy az új kezelés is az előnyére vált. Jobban van, és a közérzete is hétről hétre jobb. És ami a legjobb, hogy a betegségével kapcsolatban is nagyon optimistán és megfontoltan gondolkozik” – oszlatta el az esetleges későbbi találgatásokat a család egyik közeli ismerőse. Ezt később Farkasházy Tivadar is megerősítette, Bajor szerinte is sokkal jobban néz ki.

Bajor Imre a sikertelen kínai túra után itthon az alternatív gyógymód felé fordult, majd nemrég a hagyományos gyógyászati kezelések meghozták a várva várt eredményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik