Szórakozás

Ki lesz Tóth Gabi következő pasija?

Az énekesnő nemrégiben szakított Markó Robival és lehet, hogy ismét szakmabelit választ.

Tóth Gabi nevét a Megasztár második szériája óta ismerjük. Az énekesnő magánélete azóta a nyilvánosság előtt zajlik. A Story számba vette az énekesnő eddigi pasijait.

Bálint Ádám: Ő volt Gabi első lovagja, akivel a Megasztár második szériájában gabalyodtak össze. Mindenki látta, hogy az akkor 17 éves Gabi fülig szerelmes, noha a sajtóban csupán annyit ismert el: kedvelik egymás társaságát. Részéről ez amolyan tini-szerelem volt. A köztük lévő6 év korkülönbség akkor túl sok volt ahhoz, hogy komolyan tervezhessenek.

Palcsó Tomi: A szakítás után Palcsó Tomi következett Gabi életében. Olyanok voltak ők, mint a tűz és a víz. A harsány, élet-igenlő lány és az inkább magának való, visszahúzódó fiú ugyan összeköltözött, de alig egy év után szakítottak.

Fekete Balázs: Gabi ezután egy hozzá hasonló mentalitású fiúban vélte megtalálni az igazit. Fekete Balázs, az Anti Fitness Club dobosa ugyan-olyan pörgős személyiség, mint ő. “Olyan extrém a külseje, mint az enyém, és csak az érdekli, hogy jól érezze magát a bőrében. Zsák és a foltja” – mondta akkor Gabi. Ám a hasonló emberek nem feltétlen jönnek ki jól egymással. Szakításuk után Gabi úgy nyilatkozott, végre egy igazi férfira vágyik, aki mellett nem neki kell hordania a nadrágot.

Fotó: RTl Klub

Nagy Roli: Az eddigi leghosszabb kapcsolat következett Gabi életében. Nagy Rolival két és fél évig voltak együtt. Judy exférjével mindent elsöprő szerelemről beszéltek. Gabi azt mondta: Roli mellett biztonságban érzi magát, az oldalán igazi nő lehet. Mára házasságon gondolkodtak, amikor egyik pillanatról a másikra véget ért a kapcsolat. Elmúlt a szerelem – mondták, de olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a túlzott féltékenység, a hűtlenség volt az igazi ok.

Rasztovics Dávid: Roli után nem szakmabeli szerelmet választott magának Gabi. A focista Rasztovits Dávid az interneten írt az énekesnőnek. Nem félt Gabitól, ettől vált szimpatikussá a lány számára. Tetszett neki, hogy Dávid ugyanolyan munka-mániás, mint ő, végül még-is épp emiatt szakítottak. Gabi Győrben kapott színházi szerepet, miközben Dávid focistakarrierjét egyengette volna. Gabi a szakításkor úgy nyilatkozott: Dávid sportolóként nem értette meg az ő művészlelkét…

Markó Robi: A meg nem értés nem lehetett akadálya a következő kapcsolatnak, hiszen Gabi és a táncos Markó Robi esetében két művész találkozott a Szombat Esti Lázidején. Egy darabig távkapcsolatban éltek: amíg Gabi az X-Faktor mentoraként állt helyt, addig Robi a munkái miatt London, Róma és Budapest között ingázott. Robi idősebb, tapasztaltabb is volt Gabinál, az érzelmekkel sem volthiba, úgy tűnt, ő lesz a fiatal énekes lány számára az igazi. Valami mégsem stimmelt, mert nem sokkal az összeköltözésük után szakítottak. Addig jöttek ki jól egymással, amíg megvolt a távolság közöttük. Az együttélés nem ment nekik.

Vajon ki lesz a következő Gabi életében? Ezúttal ismét szakmabelit választ?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik