Szórakozás

Tóth Gabi rettegett társától

Az énekesnő bevallotta, hogy előítéletei miatt kezdetben távol tartotta magát játékpartnerétől, ám később rájött, hogy tévedett vele kapcsolatban.

Tóth Gabi a dzsungelben töltött élményeiről mesélt a nyitottságot hirdető videokampányban. Az X-faktor mentora, a Celeb vagyok, ments ki innen műsorában ismerkedett meg Kinter Oszkárral, a Cool egykori műsorvezetőjével, akiről eleinte nem volt túl jó véleménnyel.

“Többször is volt, hogy nemet akartam mondani valamire, de a végén mégis egy jó dolog sült ki belőle. Bevállaltam egy műsort, ami először nagyon rémesen hangzott, ugyanis ez egy túlélőműsor volt Dél-Amerikában. Nagyon féltem tőle, főleg amikor megtudtam, hogy kikkel kell kimennem. Volt 2-3 ember, akiktől rettegtem, ilyen volt például Kinter Oszkár, akiről tudjuk, hogy genya szokott lenni az emberekkel. Tartottam tőle és emiatt távolságtartó voltam vele, a sok élmény viszont összehozott minket és egy nagyon jó barátság alakult ki közöttünk” – mesélte Gabi,aki a napokban jelentette be, hogy kapcsolata véget ért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik