Szórakozás

Hajléktalanokkal vacsorázott Berki Krisztián

Az Édes Élet szereplője azt mondja, hogy a hajléktalanok a legkiszolgáltatottabb emberek.

Meglepő képet posztolt magáról a milliomos Berki Krisztián. Az Édes Élet szereplője beült a hajléktalanok közé és együtt vacsorázott velük.

Fotó: Facebook

“Nekem egy “kaland”, Nekik “harc” a túlélésért…Sokan azt hiszik, a hajléktalan lét a társadalomtól való totális izolációt jelenti, a közösségen kívüli életet, és egyben a szabadságot, a függetlenséget is. A valóságban azonban a hajléktalanok a legkiszolgáltatottabb emberek, mások segíteni akarásától és segíteni tudásától függenek. Minden áldott nap, ha még felkelnek, számot vetnek az életükkel….ebből nincs kiút… erre nincsenek szavak. vigyázzatok egymásra” – fogalmazta meg Berki.

Biztos, nincs kút?

Az biztos, hogy egy ilyen mellbevágó tapasztalat után Berkinek boldogsághormonra lesz szüksége. És olyankor nem csokit vesz. A harmincmilliós shopping nyilván boldoggá teszi. Vannak ugyanakkor olyan elméletek is, hogy segíteni valakiken szintén boldogságot tud okozni. Az amerikai kőgazdagok emiatt is jótékonykodnak – Bill Gates vagyona túlnyomó részén így akar túladni, de Warren Buffet is épp a vagyona 99%-át ajánlotta fel Gates alapítványának 2010-ben. Mert ők nem hiszik azt, hogy „ebből nincs kiút… erre nincsenek szavak”. Lehet kiút, és a szavakat is meg lehet találni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik