Szórakozás

Tolvai Reni is megszólalt Kállay-Saunders verekedési ügyében

Az énekesnőt már nagyon zavarja, hogy szerelmét igazságtalanul vádolják. Reni épp Amerikában turnézik, de úgy érezte, most már neki is el kell mesélnie a történteket.

Tolvai Reni állítja, hogy Kállay nem tett semmit, amiért elítélhetnék. “Nagyon rossz érzés folyamatosan azt hallani, olvasni, hogy András neve alatt fut ez az egész ügy, főleg úgy, hogy aki ismeri, tudja, nem ártana senkinek, nem kötözködő ember” – mondta a Blikknek a Megasztár-győztes.


Fotó: TV2

A pár két barátjával indult szórakozni, ám az este végén egy ötfős csapat kötött beléjük. A lányokat kezdték el inzultálni.

“Eleinte nem féltem, mert sokszor beszólogatnak nekem, de ez akkor más volt. Látták, hogy Andrással vagyok, úgy éreztem, miatta cukkolnak. András szépen szólt nekik, hogy ezt nem kellene, de ők továbbmentek. ‘Megfogjuk a seggedet!’ – szólogattak be, és tapogató mozdulatokat tettek. Megalázó volt és kellemetlen, akkor már elkezdtem nagyon szorongani.”

A további inzultusok elkerülése végett Reniék inkább elindultak a taxiállomás felé, Kállay rapper barátja, Abel azonban lemaradt, majd kicsivel később már vérző fejjel szaladt utánuk és újra megjelentek a kötekedők is.

“Sokkolt, amit láttam, és már akkor éreztem, hogy Andrásra fogják kenni az egészet, mert ő az ismert ember. András csak le akarta állítani az egészet, csak ordította: Fejezzétek be! Ő nem ütött, nem rúgott, csupán próbálta szétszedni a verekedőket” – mesélte Reni, aki szerint a csapat Kállay-Saunders bőrszíne miatt kötött az énekesbe.

A rasszista vád azonban megdőlni látszik, ugyanis kiderült, hogy a súlyosan megvert fiúk kubai-magyar származásúak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik