Szórakozás

Kállay-Saunders: Ha hazudnék, mindent elvesztenék

A Dal győztese azt mondja, nem törődik az utóbbi napok támadásaival, mart az emberek bebizonyították, mennyire szeretik. De nincs könnyű helyzetben.

Kállay-Saunders öröme nem lehet felhőtlen, hiszen győzelme óta támadások kereszttüzében áll. Sokan azt kifogásolják, hogy András nem igazi magyar, ezért rasszista megjegyzéseket tesznek rá.


Fotó: TV2

“Nem engedem, hogy elrontsa a kedvem, ha száz emberből egy rosszat gondol rólam. Csak azt sajnálom, hogy ha a klipem alá ilyet írnak, azt most a külföldiek is elolvassák. Google translate – és kész. Jött is olyan vélemény kintről, hogy gusztustalannak találják az ehhez hasonló véleményeket. ‘2014 van, hogy gondoljátok, hogy szavazzunk rátok, amikor így viselkedtek?’ De van, aki csak azért is rám fog voksolni, hogy bosszantsa az ellenzőimet!” – mesélte Kállay Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének.

Nem elég, hogy András nem élvezheti Magyarország teljes támogatását, még verekedési ügye is megnehezíti munkáját, ami miatt szintén rossz szemmel néznek az énekesre. Az egykori Megasztáros még tavaly májusban keveredett verekedésbe egy szórakozóhelyen, amiért most életveszélyt okozó testi sértés miatt folyik ellene eljárás.

“A verseny alatt az emberek bebizonyították, mennyire szeretnek. Az ő döntésük volt, hogy annak hisznek, amit írtak rólam vagy nekem. Akik ismernek, tudják, hogy nem tennék ilyet. Azért tudok ilyen lazán beszélni róla, mert tudom, mi történt és mi nem. Nem hazudhatok, hiszen elveszíteném a bizalmat. Mindent elveszítenék” – nyilatkozta Kállay, aki tagadja az ellene felhozott vádakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik