Szórakozás

Már biztos! Visszatér Ördög Nóra a képernyőre

Nóra májusban szült, azóta is kislányára koncentrál, ám rövidesen visszatér a képernyőre a Szombat Esti Lázban - írja a Story.

Mielőtt igent mondott volna a Szombat Esti Lázra, Ördög Nóri kikérte a család véleményét. A műsorvezető nem titkolja, bizonyára furcsa lesz a főállású édesanya szerepköréből kiszakadva, Magyarország egyik legnépszerűbb showműsorának a vezetése.

“A férjemmel, Palkóval és a nagyszülőkkel arra jutottunk, hogy szombatonként Mici már nélkülem is ellesz. A műsorvezetés szerencsére nem azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig távol kell lennem a gyerekemtől, csupán a szombati napokat kell megoldanom, és a megszokott esti rituáléinkról kell hetente egyszer lemondanom. De nem aggódom, mert az apukája és a nagyszülei tökéletesen el tudják látni a kislányomat, egyébként is rengeteg időt töltenek vele” – mondta a Story magazinnak az RTL Klub műsorvezetője.

Fotó: Facebook

Exkluzív fotókat mutat, és eddig sosem hallott családi történetekről mesél Ördög Nóra a Story magazin e heti négy oldalas címlaptörténetében!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik