Szórakozás

Kolosi: Nem éljük meg kudarcként, hogy nem lesz CSISZ

Az RTL Klub programigazgatója sajnálja, hogy most nem sikerült a Csillag születik castingja. Ördög Nóra viszont örül, hogy a Szombat esti lázzal térhet vissza.

Ahogy arról korábban írtunk, idén nem lesz Csillag Születik, azonban az RTL vezetősége úgy döntött, hogy érdemes helyette elindítani a sztár-táncos műsort, a Szombat Esti Lázat.

„Valóban SZEL lesz, az, hogy kik lesznek a zsűriben még titok, de nemsokára elmondjuk. Azt sem jelentettük be, hogy a CSISZ-ben ki lett volna” – mondta a Hír24-nek Kolosi Péter, aki sajnálja, hogy idén nem lesz Csillag Születik.

Fotó: MTI

“Nem éljük meg kudarcként: minden CSISZ-nek úgy mentünk neki, hogy a casting után lehet véglegesen azt mondani, hogy lesz műsor. Sajnos, most nem alakult úgy a casting, hogy színvonalas műsort, hozzánk méltó CSISZ-t lehetett volna csinálni. Ilyen helyzetben az a helyes döntés szerintem, hogy nem kerül képernyőre, hiszen mi soha nem indítunk úgy útjára egy műsort, hogy nem bízunk benne maradéktalanul” – tette hozzá az RTL programigazgatója.

A Szombat esti láz műsorvezetője egyébként Ördög Nóra lesz, aki a Blikknek azt mondta, hogy egy évvel a szülés után már dolgozni szeretett volna.

„Egyelőre lelkileg készülök a műsorra, és nagyon boldog vagyok, hogy a Szombat esti lázzal térek vissza a képernyőre. Tudatosan készültem a visszatérésre. Előre eldöntöttem, hogy egy évvel a szülés után már dolgozni szeretnék. Amiatt nem aggódom, hogy mi lesz Micivel, amíg nem vagyok otthon, hiszen az édesapjával lesz a műsor ideje alatt, és a férjemnél nagyobb biztonságban senkivel nem is lehetne” – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik