Szórakozás

Kelemen Anna: A kokain nem szir-szar kábítószer

Havas Henrik és a pornós Hajdú Péter Frizbijének vendégei lesznek ma este, ahol a drogokról és a prostivádakról is beszélnek.

Kelemen Anna őszintén vall a Frizbi ma esti adásában arról, hogy élt ugyan kábítószerrel, de nem valami “szir-szarral”.

“Drogoztam. A könyv írásával egy időben használtam kokaint. Azért mondom, hogy kokaint, mert ez azért más, mintha mindenféle szir-szar kábítószerrel foglalkoznánk. Ugyanúgy kábítószer persze, de az már a múlt” – mondta a szerda este látható Frizbi felvételén Kelemen Anna, Havas Henrik pedig hozzátette, hogy a nő csak akkor volt képes dolgozni, ha felszívott egy csíkot, egyszer pedig kissé becuccozva rá is vetette magát Annácska – írja a Velvet.

Fotó:TV2

Annácska arról is vall a műsorban, hogy nem tartja magát prostinak, bár a pénzt szereti, a férfiaktól pedig elvárja az anyagi támogatást.

“Nem tehetek róla, hogy szeretnek a férfiak. Nekem volt egy barátom, aki azt mondta, mikor meglátott a tévében, hogy neki kell ez a nő. Én azt mondtam, hogy ha kell, akkor ismerd meg. Ha nem akarod megismerni, akkor sorolom, hogy minek örülnék. Nekem fontos a pénz. Nem volt olyan kapcsolatom, ahol ilyen vagy olyan módon nem támogattak. Ha ez prostitúció, akkor az is az, hogy ha egy családban csak egy kereső van”  – fejtette ki a celebekkel is szexelő Kelemen Anna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik