Szórakozás

Stohl lemondta a Heti hetest

heti-hetes(1)(960x640).jpg (heti hetes)
heti-hetes(1)(960x640).jpg (heti hetes)

Bár már szinte mindenről megállapodott a főszerkesztővel, Stohl András váratlanul visszalépett a Heti hetesben való szerepléstől.

Mint megírtuk, néhány nappal ezelőtt bejelentették, hogy Stohl András a Heti hetesben tér vissza az RTL képernyőjére. A dolog azonban hirtelen megváltozott, hiszen a színész rájött, hogy mégsem ér rá a szereplésre. Stohl a Blikk megkeresésére azt mondta: a sok színházi munkája miatt gondolta meg magát. A rossz nyelvek szerint viszont azért lépett vissza, mert nem mindenki nézte volna jó szemmel, ha egy sokak szemét szúró politikai kabaréban szerepel.

Fotó: RTL Klub

Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője fájó szívvel vette tudomásul a színművész döntését.

“Sajnálom, hogy egy tutira megbeszélt dolog nem jött össze. Felhívtam, hogy pontosítsuk az utolsó hetet. Azt mondta, nagyon sajnálja, de annyi elfoglaltsága van, hogy nem tud jönni. Tudomásul vettem a döntését, valóban sok munkája van. A színház az ő igazi temploma, a televízió csak egy kápolna az életében. Hogy valami mögöttes dolog is van-e a háttérben, azt nem tudom, de nem is érdekel. Én mindenesetre nem tartom véglegesnek a döntését. Majd később felhívom telefonon” – mondta a lapnak Ónodi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik