Szórakozás

Keményen egymásnak esett Hajdú és Puzsér

Néhány napja már megy az adok-kapok a tévés és a kritikus között.

Hajdú Péter azzal kezdte az új évet, hogy megszegte eddigi, Puzsér Róberttel szembeni “némasági fogadalmát” és alaposan odamondott Puzsérnak, aki már többször is kifakadt a Frizbi producere ellen. Az események pedig olyannyira felgyorsultak, hogy mostanra már napi szinten megy az adok-kapok a harcos felek között.

Puzsér még december végén szarkupacnak, gátlástalan pszichopatának és civilizációs ártalomnak nevezte Hajdút, aki január elején azzal vágott vissza, hogy ellenfelének az irigységtől fekélyes és torz a lelke, miközben egy antitelevíziós gyökér. Eztán Puzsér január 4-én arról írt, hogy Hajdú zavarosan makog, miközben egy gennyes kelés a civilizáció testén, majd azóta két újabb posztban osztotta a volt névshowr-ost. Hajdú január 4-én már alávaló szarházinak, elfuserált képződménynek nevezte a kritikust, akinek hájas, nagy valagát szét kellene rúgni. Még január 6-án délben is posztolt egy írást: “Sokan szemrehányást tettek, hogy miért reagálok a gyalázkodásokra. Nem kell semmilyen mögöttes szándékra gondolni, a válasz egyszerű: most volt kedvem” – idézte az Origo Hajdú bejegyzését.

Fotó: TV2

Hogy a szócsatából lesz-e bírósági csatározás, azt egyelőre nem tudni, Puzsér Róbert azonban úgy nyilatkozott az Origónak, hogy korábban már beperelte Hajdú Pétert, amikor az – állítása szerint – telefonon megfenyegette. Hajdú Péter az üggyel kapcsolatban nem akart megszólalni a portál megkeresésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik