Szórakozás

Hajdú üzent Puzsérnak és Dömsödinek

A TV2 műsorvezetője bízik abban, hogy az ellenségei "irigységtől fekélyes torz lelke" elkezd meggyógyulni.

„Az elmúlt évben mindössze egyszer-egyszer reagáltam ennek a jobb sorsa érdemes, szerencsétlen, volt Bp Tv-s gyalázkodására, de most az új esztendő első napján, először és utoljára ismét megteszem” – utalt Puzsér Róbertre a Facebookon Hajdú Péter.

„Azt hitte ez az antitelevíziós gyökér(!), hogy bármit is számít a dilettáns, ócska véleménye. Azt hitte, hogyha összekacsint vagy urambocsá együttműködik a hozzá hasonló, szerencsétlen bokori pacsirtával, aki pár éve még Anettkával énekelt duettet Bokoron, mert így akart népszerű lenni abban a községben, ahol – Pásztóval ellentétben – sikerült megválasztatnia magát 100 választásra jogosult, tisztességes vidéki polgárral. Aki nem is olyan régen Fásy Ádámmal vívott szellemi purparlét, ahol a “a letolod a segged” kifejezés volt érvkészletének legerősebb ütőkártyája. (Fásy Ádámról egyebként jó véleményem van). Szóval, két erkölcscsősz nekem esett, s azt gondolták, hogy mocskos, bűzös, szájszagú gyalázkodásukkal tönkre tudnak tenni” – írta már Dömsödiről a TV2 műsorvezetője, majd magázódva szépeket kívánt a 2014-es évre:

Fotó: TV2

„Uraim! 2014-ben Próbáljanak elhelyezkedni és dolgozni, mert ebből, amit művelnek nem lehet megélni! Hazudoznak és gyalázkodnak, aztán a bíróságon meg pislognak, amikor fizetni kell! Szóra sem érdemes az otrombaságuk, de azért csendesen megjegyzem, hogy a Frizbi nézettsége soha nem volt a műsorsáv átlaga alatt. Sőt a műsor az új, korábbi műsorsávban kiemelkedő nézettséget ért el, a műsorsáv átlagához képest. Tehát a Frizbi sikeres és lesz 2014-ben is. Puzsér úrnak üzenem, hogy nézzen utána az értelmező szótárban, hogy mit jelent az oligarcha kifejezés, mert ha már tisztában lesz a szó jelentésével, akkor valószínűleg más jelzővel illet majd legközelebb az irigységtől és becsületsértésekől hemzsegő, alpári posztjában. Kedves Uraim! Az elmúlt esztendő életem egyik legsikeresebb éve volt, kívánom, hogy önök idén csak fele ennyire legyenek sikeresek és akkor talán az irigységtől fekélyes torz lelkük elkezd meggyógyulni” – tette hozzá Mr. Frizbi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik