Szórakozás

Molnár Anikó: “Rohadjon meg az összes durrogtató k*csög!”

Az egykori nagy ő kénytelen volt a petárdázás elől menekülő kutyák hajkurászásával tölteni a szilvesztert.

Molnár Anikóról köztudott, hogy régóta foglalkozik állatvédelemmel, nem csoda hát, hogy szilveszterkor is a kutyusokért aggódott.

“A szomszédságban mindenki tudja, hogy a környékbeli házakban egy csomó kutya él. Ennek ellenére már egy órája elkezdték a durrogtatást, mint az igazi idióta hülyegyerekek. El tudom képzelni, ahogy eldobják, kilövik, felküldik az égbe azt a kínai szart, majd önelégült, kihaénnemláttátokmekkorátdurrant hihihi pofával büszkén rávigyorog a körülötte állókra. Na ez ám a valami, nem mondom. Enélkül nem is lenne élet az élet… Senkinek nem kívánok rosszat, de azért egy-két szirénázó mentőautó látványától (feltéve ha kézben robbant tüzijátékhoz és leszakadt ujjakhoz sietnének) nem biztos, hogy túl nagy sajnálatot éreznék. Mint ahogy ők, a kihaénnemek sem sajnálják a ma éjjel megárvuló, majd éhenhaló kutyák ezreit sem. A friss gerincműtétes kutyámról pedig említést sem teszek… Hisz úgy sem érdekli őket…” – posztolta ki tegnap Facebook-oldalára Anikó.

Fotó: TV2

Később már jóval keményebben próbálta felhívni – a kiírása szerint hiába – az emberek figyelmét arra, hogy ilyenkor legyenek tekintettel a kutyusokra.

“Köszi emberszabásúak, hogy idén is tekintettel vagytok a kutyákra! Hogy rohadna meg az összes durrogtató k*csög! Miattatok itthon kell hagynom a gerincműtött kutyámat, hogy autóval körül tudjak nézni Pomázon és a félelmükben elszökött kutyusokat haza tudjam vinni, már amennyiben találok majd bennük chipet… Mégegyszer köszi gyökerek!” – fogalmazott immár keményebben az új párja mellett családalapításra vágyó Molnár Anikó, és bár a hozzászólók többsége mélységesen egyetértett vele, azért voltak néhányan, akik felhívták a figyelmét arra, hogy az ilyesmi általában minden évben előfordul egyszer, a gazdik pedig jó előre fel tudnak készülni a petárdázásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik