Szórakozás

Tvrtko beszólt a Gyermekrák Alapítvány elnökének

Vujity-Tvrtko(2)(960x640).jpg (Vujity Tvrtko)
Vujity-Tvrtko(2)(960x640).jpg (Vujity Tvrtko)

Balogh Istvánnak mondott oda keményen a TV2-s, aki az elnökkel szemben pontosan emlékszik, mennyibe került a háza...

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Gyermekrák Alapítványnak 604 millió forintja pihen kamatozó bankszámlán. Ebből kapja 523 ezres bérét Balogh István, az alapítvány elnöke is, aki azt mondta, már nem emlékszik, mennyiért vette a házát. Az alapítvány azóta pert helyezett kilátásba a “valótlan állításokat és valós tényeket hamis színben feltüntetőkkel szemben”, ezért Vujity Tvrtko is óvatosan fogalmazott Facebook-oldalán, a sorok között olvasva azonban egyértelmű a tévés véleménye.

Fotó: TV2

“Azt mondja Balogh István, a Gyermekrák Alapítvány havi 523.000 Forintért dolgozó elnöke, hogy nem emlékszik arra, hogy mennyiért vette budai villáját. Isten őrizz, hogy megbántsam az elnök urat, hiszen ma jogi lépéseket helyezett kilátásba a “méltatlan médiatámadások miatt”, úgyhogy csak tényként rögzítem:

1. minden jótékonysági szervezetnél ingyen dolgozom, adományaimat saját pénzből veszem.

2. Eddig két klinika gyermekrák osztályának vettem gyerekkönyvtárat, ezt magam finanszíroztam, és nem dicsekedtem mások felajánlásának szétosztásával

3. Akkor sem megyek fel a villamossínekre mentőautóval, ha nagy a dugó

4. Nincs saját mentőautóm

5. Tudom, hogy mennyibe került a házam…

Bocsánat, azért írtam magamról, hogy jogilag megfoghatatlan legyen… Ám ami igazán fontos: egy onkológiai osztályon egy ápolónő az elnök úr fizetésének töredékéért végzi leírhatatlanul áldozatos munkáját. Az általam megismert nővérek abból a gyalázatosan kevés fizetésükből vettek játékokat a beteg kicsiknek. A SAJÁTJUKBÓL, nem máséból…” – fejtette ki véleményét Facebook-oldalán Vujity Tvrtko.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik