Szórakozás

Détár Enikő nem ígér semmit az új udvarlónak

détár (détár)
détár (détár)

A színésznő hivatalosan még házas, így nem ígérhet semmit a negyvenes üzletembernek.

Mint megírtuk, a BEST magazin információi szerint új barátja van Détár Enikőnek. Állítólag ez az ismeretlen negyvenes férfi segített neki a talpraállásban, ám még ez sem volt elég ahhoz, hogy stabilizálódjon a kapcsolatuk.

Fotó: TV2

“Egyelőre nem ígér semmit az új udvarlónak. Nem is teheti, hiszen még hivatalosan házas, és egyelőre az is marad. Nem tudja, hogy mennyit lesz képes adni magából, hogy készen áll-e egyáltalán újra a szerelemre. Hiszen olyan friss még az emlék… Szeptemberben volt utoljára férfi -nő kapcsolat közte és Rékasi közt, s ennyi idő alatt nem lehet teljesen túl lenni egy hosszú évtizedekig tartó házasságon” – mesélték a BEST-nek Enikő barátai.

A cikk szerint egyébként a színésznp próbál újrakezdeni mindent. Ezt akarja demonstrálni azzal is, hogy eldöntötte, karácsonyra ajándékot vesz Rékasinak és Pikali Gerdának. Éreztetni akarja, hogy ő már túl van az egészen, nem okozhatnak neki több fájdalmat. Fontos neki, hogy erős, öntudatos nőnek lássák, aki képes volt felállni a padlóról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik