Szórakozás

Eurovízió: Se k*rvák, se kokain

Az Eurovízió magyar előválogatójába nem csak az igazán nagy reménységek jutottak be, de olyan előadók is, akik tuti felszántják majd a színpadot és botrányt okoznak.

Tavaly sokakat meglepett, hogy ByeAlex képviselhette a hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. A hipszternek nevezett énekes azonban nem vallott szégyent, sőt bejutott a legjobb tíz versenyző közé. Idén is lesz kit kritizálni, mert ahogy azt tegnap megírtuk, januárban újra elindul a hazai előválogató, A Dal.

A zsűri kiválasztotta a legjobb harmincat, mi pedig bemutatjuk a legérdekesebb indulókat:

Ismerős arcok:

A továbbjutók közül többen tavaly is indultak és egész szép helyezéseket értek el, de ByeAlexet persze nem tudták lenyomni. Idén újra próbálkozik Kállay-Saunders András, Vastag Tamás, Pál Dénes, Polyák Lilla, Radics Gigi és a szexi Cserpes Laura is. Laura egyébként a megasztáros Fekete Dávid felesége volt, az apukája pedig nem más, mint Cserpes István. Igen a tejivós Cserpes. Laura egyébként nem csak nagyon csinos, de sokat jár énektanárhoz is, hogy továbbfejlessze a hangját, alapból ugyanis nem egy eget rengető tehetség, de mindenképpen szorgalmas.

Cserpes Laura Fotó: MTVA

A nagy visszatérő:

Oláh Ibolya! Az énekesnő több mint 10 évvel ezelőtt a Megasztár döntőjében állt együtt Tóth Verával, nagyon magasra juthatott volna, de a versenyt végül Vera nyerte. Abban megegyeznek a vélemények, hogy Ibolya mindenképpen tehetséges és több esélyt is kapott az újrakezdésre (szerepelt filmben Kern oldalán, illetve az Aida musicalben is) de valahogy nem tudott ezekkel a lehetőségekkel élni. Inkább botrányaitól volt hangos a sajtó. Előfordult, hogy verekedésbe keveredett, máskor nyilvánosan felvállalta, hogy a nőket is szereti.

Testvérharc és a Himnusz

Király Linda és Király Viktor ezúttal a Dalban egymással harcol majd. Korábban harmadik testvérükkel kiegészülve is indultak, de nem sikerült kijutniuk, pedig Lindának tényleg világszínvonalú hangja van. Csak az a baj, hogy a magyarok még mindig nem tudták megbocsátani neki a Himnuszos fiaskót és tegnap például az egyik kommentelőnk még azt is megjegyezte, hogy nem biztos, hogy egy olyan énekesnek kellene képviselnie az országot, aki a Himnuszt sem tudja. Szerintetek tényleg nem lehet megbocsátani neki ezt a dolgot?

Hernádi lánya is bent

A Honeybeast együttes is bekerült a legjobbak közé. A csapat énekesnője Tarján Zsófia, aki egyébként Hernádi Judit lánya és bár korábban jelentkezett az X-Faktorba a legjobb 25 közé már nem jutott be. Ellenben arról cikkeztek, hogy súlyproblémákkal küzd, ő azonban elfogadja a gömbölyded idomait.

Hernádi Judit lánya, Zsófi Fotó: MTVA

A titkos favorit:

Depresszió

A rock/metálegyüttes biztos, hogy felszántja a színpadot és valahol tökös döntés volt őket is beválasztani a Csak a zene című számukkal. Aminek így hangzik az egyik sora:

“Csak a zene, se k*rvák, se kokain” – ezt pedig érdekes lesz hallani a köztévében. Azt sajnálnánk ha emiatt esetleg átírnák a dalt például így: se éjszakai pillangók, se szörnyű drogok…

És hogy miért lehetnek titkos favoritok? Tavaly a nézők bebizonyították, hogy elegük van a tipikus énekesekből és előadókból és a Depresszió mindenképpen kitűnik a sorból.

és akiknek nem sikerült…

Korábban Bódi Csabi mulatós zenész a Hír24-en fejtette ki, hogy Jolly-val együtt indultak az Eurovízió előválogatóján, sőt Csabi elárulta, hogy Varga Viktorral együtt küldték el a nevezési lapot. A Biebers nevű formáció – ami Puskás Petiből és a testvéréből áll – pedig a Facebookon írtak arról, hogy nem sikerült nekik bejutni a legjobbak közé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik