Szórakozás

Bódi Csabi: Jollyval megnyerhetjük az Eurovízót!

A két ismert mulatós zenész, Jolly és Bódi Csabi közösen indul az Eurovízió magyar válogatóján, a Dalon. Csabi szerint, ha kijutnának a nemzetközi versenyre, akkor biztos, hogy megnyerik a közönséget.

“Nem mulatós zenével indulunk, hanem egy pörgős, szórakoztató számmal, amit akár Pitbull is énekelhetne. Lesz benne olyan rész, amit roma nyelven éneklek és szeretném köszönteni az Európában élő cigány embereket is – kezdte Bódi Csabi a Hír24-nek.

“Tavaly senki nem számított arra, hogy ByeAlex bejut a legjobb tízbe és könnyen lehet, hogy a külföldi közönségnek nagyon is tetszene a mi vidám, táncos zenénk. Szerintem egyik énekesnek sem kell túlságosan komolyan gondolnia magát, mert egy ilyen versenyen jó hangokból, kiváló énekesekből sok van, de szerintem jó előadókból – akikre ráadásul még emlékeznek is – nagyon kevés” – magyarázta Bódi Csabi, aki szerint Jolly-val méltón képviselnék Magyarországot.

“Az biztos, hogy óriási showt csinálnánk és hiszem, hogy egy ilyen magyar-cigány dal nyerhet is egy ilyen megmérettetésen, főleg ha a zsűri a dalt nézi és nem azt a műfajt, amit képviselünk. De azt is tudom, hogy rengetegen jelentkeztek a magyar válogatóra is. Amikor elmentem a postára leadni a jelentkezési lapot, akkor például Varga Viktorral és egy másik zenésszel is összefutottam, akik szintén az utolsó pillanatban adta fel a papírokat. Viktorral még segítettünk is egymásnak kitölteni a lapokat, mert nem tudta a pontos címet” – tette hozzá a zenész.

Kíváncsi vagy miért olyan népszerűek a mulatós zenészek? Katt ide egy korábbi cikkünkért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik