Szórakozás

Kovács Kati: Nem leszek szigorú!

Kovacs-Kati(960x640).jpg (kovács kati, )
Kovacs-Kati(960x640).jpg (kovács kati, )

Kovács Kati először lesz zsűritag egy televíziós produkcióban, így érthetően alig várja, hogy elinduljon az Eurovízió hazai előválogatója, a Dal.

Az MTVA nemrég jelentette be, hogy a Dal egyik zsűritagja lesz Kovács Kati. Az énekesnő már most nagyon élvezi a közös munkát Rúzsa Magdival, Rákay Philippel, Csiszár Jenővel és a műsor digitális kommentátorával, Byealexszel.

“A többiek rutinosabbak és sokat segítenek nekem. Az nagyon tetszik a Dalban, hogy itt már nagyrészt, felnőtt, kiforrott énekesek vannak, így pontosan tudják, hogy mire számítunk tőlük vagy mire van szükség, hogy megnyerjék maguknak a közönséget. De az már most biztos, hogy nagyon nehéz lesz a döntés” – kezdte Kovács Kati, aki szerint akkor igazán jó egy előadó, ha úgy el tud varázsolni, mint egy gyönyörű szobor, vagy festmény.

Fotó: TV2

“Van amikor maga az előadás többet számít, mint az énekhang. Tavaly ugye Byealex nyert, pedig Radics Giginek jobb hangja van. Az idő végül mégis Alexet igazolta, hisz a dala egy perc alatt sláger lett” – magyarázta Kovács Kati, aki már nagyon várja, hogy elinduljon a műsor.

“Azt gondolom, hogy egyáltalán nem leszek szigorú, de mivel még nem voltam hasonló helyzetben, így én is izgalommal várom a műsort” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik