Szórakozás

Kovács Kati kisöpörte ByeAlexet a Dal zsűrijéből

kovács kati (kovács kati, )
kovács kati (kovács kati, )

A hipszter énekes online kommentátor lesz a z Eurovíziós Dalfesztivál válogatóján.

A Dal készítői úgy döntöttek, mégsem kap szerepet a zsűriben ByeAlex, helyette Kovács Kati erősíti majd a Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő és Rákay Philip alkotta zsűrit. A hipszter énekes nem vette zokon a döntést.

“Nekem egészen más feladatom lesz, mint a zsűrinek. Én a tévéműsoron belül nem velük fogok egy helyen ülni, hanem egy külső szerepköröm lesz, aminek egy része a műsorban fog megtörténni és egy nagyobb része pedig a műsoron kívül, ezért aggatták rám azt a szókapcsolatot, hogy digitális kommentátor. Bármit is jelentsen ez, majd ki fog derülni. Nekem nem fog véget érni a szerepem, amikor a műsornak vége, hanem kommunikálnom kell majd a nézőkkel, a tévé úgy látta, hogy én ebben jó vagyok, illetve rokonszenvesen vezetem a közösségi oldalamat” – mondta a műsor sajtótájékoztatóján a divatikon.hu-nak ByeAlex.

Az énekes azt is elmondta, ő szinte azonnal eldönti egy dalról, hogy slágergyanús-e.

“Szinte azonnal el lehet dönteni, egy olyan harminc másodperc hallgatás után. Nyilván felmerül az ízlés kérdése, de nekem nagyon objektíven kell most majd dalt hallgatnom ahhoz, hogy tényleg jól tudjak dönteni. Ez egy popzenei verseny és valószínűleg nem az én ízlésvilágomban fognak tömegével beérkezni a dalok, ezért én abszolút objektíven fogok dönteni” – tette hozzá a Havas szerint mániás depressziós ByeAlex, bár hogy miről is fog dönteni a műsorban, az egyelőre még nem világos, lévén nem lesz zsűritag.

Fotó:MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik