Szórakozás

Miért akarják szétválasztani Tóth Gabit és Markó Robit?

Toth-Gabi(960x640)(2).jpg (Tóth Gabi)
Toth-Gabi(960x640)(2).jpg (Tóth Gabi)

Szerelmes ölelések, forró csókok ? úgy tűnik, minden rendben van Tóth Gabi és párja, Markó Róbert között. A fotókat szemfüles fotósunk készítette vasárnap, az X-Faktor után. Lám, nyoma sincs annak, amit a címlapok állítottak: féltékenység mérgezi Gabi és Robi kapcsolatát, akik tán már szakítottak is...

De vajon mi állhat a pletykák hátterében? Mi okozhatta a félreértést? Miért akarják szétválasztani őket? Kétségtelen, Tóth Gabi mentorként még szenvedélyesebb, mint egyébként. Kihívóan is öltözködik, alig akad olyan férfi szempár, amelyik ne venné őt észre. Ráadásul az is szembetűnő, mennyire szívén viseli a rábízott énekesek, Csordás Ákos és Szabó Ádám sorsát. Láthattuk többször, ahogyan megölelte őket, annyira örült párbajozó versenyzői továbbjutásának. Az sem ritka, hogy félremagyarázhatóan fogalmaz, nagydarab versenyzőjét például “tesztoszteron szexuál állatnak” titulálta… És persze Ádámról is csak szuperlatívuszokban beszél, alapot adva lelkesedése, öröme félremagyarázására.

Hogy mi áll az intrikák hátterében, milyen is valójában kettejük kapcsolata, és hogy hogyan birkóznak meg azzal, hogy most alig van idejük egymásra, arról a BEST magazin legfrissebb számában olvashatsz.

Fotó: RTL II

Ajánlott videó

Olvasói sztorik