Szórakozás

Dopeman megvédi Liptai Claudiát

Liptai-Claudia(6)(960x640).jpg (Liptai Claudia)
Liptai-Claudia(6)(960x640).jpg (Liptai Claudia)

A rapper szerint a TV2 műsorvezetője csak azért kapott milliós büntetést, mert híres.

Ahogy arról korábban írtunk, Jogerősen elítélte a Fővárosi Törvényszék Liptai Claudiát közokirat-hamisítás miatt. A TV2 műsorvezetője azért kapott több mint egymillió forintos pénzbüntetést, mert elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál.

“Mindenki követ el hibákat és nem kivétel ez alól egy híresség sem” – kezdte a Hír24-nek Dopeman, aki egyébként húga betegsége miatt jogosan használhatna mozgáskorlátozott-igazolványt.

“Úgy gondolom, hogy túlságosan szigorú ez az ítélet és inkább annak szól, hogy Claudia közszereplő, híresség. Nem azt mondom, hogy követendő példa amit csinált, de az is tény, hogy a magyarok többsége mindent megtesz azért, hogy megússzon dolgokat, vagy egy picit jobb helyzetbe kerüljenek. Kihasználják a legkisebb lehetőséget is” – vetette fel Dopeman, aki szerint sokkal nagyobb problémák is vannak az országban.

“Claudiának most több mint egymillió forintot kell fizetnie, de nem esik szó azokról, akik hasonló módon buktak le.. nem emlékszem, hogy bárkit ekkora összeggel büntettek volna. Egy jól működő országban Claudiát felkérnék, hogy mint közszereplő tegyen azért, hogy mások is tanuljanak a hibájából” – tette hozzá.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik