Szórakozás

Szepesi Niki csak szívószállal hajlandó

szepesi (szepesi)
szepesi (szepesi)

Az úszóbajnokból lett botránykönyv-író egy egyszerű kéréssel lepte meg a vacsoratársait.

A SuperTV2 Hal a tortán című műsorának ma esti adásában Gáspár Laci főz az asztaltársaságnak, aki annyira szeretne megfelelni a társaságnak, hogy a vendégeket is majdnem elfelejti asztalhoz ültetni. Azonnal oldódik azonban a helyzete, amikor Szepesi Niki kijelenti, hogy csak szívószállal hajlandó inni.

“Nem iszom pohárból, mert attól bármilyen fertőzést el lehet kapni” – jelenti ki az úszónő, mire Fésűs Nelly azonnal felveti, hogy a medencében valószínűleg nagyobb a fertőzésveszély, mint egy háztartásban fellelhető pohár esetében. Szepesi a klórra hivatkozva vágta ki magát, ám Győzike szokás szerint nem bírt a vérmérsékletével és őszintén kifakadt: “Ezt most nem mondod komolyan! Akkor mi lenne veled, ha ott laknál nálunk a cigánytelepen, csaje!”

Később a kamerának már cinikusabban nyilatkozott Szepesiről.

“Az, hogy a művésznő nem iszik pohárból, hogy a művésznő csak szívószállal hajlandó inni, hát megmondom őszintén, hogy a tizenhat éves pályafutásom során mindennel találkoztam már, de ilyennel még nem” – jelentette ki Győzike.

Gáspár Laci végül egy üveggel oldotta meg a helyzetet, Szepesi Niki – aki egyébként nemrégiben kijeletette, hogy a férfi dolga eltartani őt – ugyanis kapott egy saját, “külön bejáratú” ásványvizes palackot, amiből csak ő ihatott.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik