Szórakozás

Kiszel Tünde a szabadban mutatja meg bájait

Tünde már javában készül a jövő évi naptárfotózására, ami immár a 13. lesz a sorban.

Nem bízza a véletlenre és a 13-as szerencseszámra Kiszel Tünde a 2014-es naptárának sikerét. Tünde ugyanis ismét egy újdonsággal szeretné meglepni a rajongóit.

“Az idei naptáram is rendhagyó volt, hiszen 3D-s képek készültek. Ez egy egyszeri, különleges alkalom volt és szeretnék a következő évre is valami újat mutatni a rajongóimnak, főleg, hogy immár tizenharmadik éve jelenik meg a naptáram. Nem szeretnék sokat elárulni róla, mert szeretném, ha meglepetés lenne, de annyit mondhatok, hogy kinti felvételek is lesznek benne. Egy szép rendezvényhajón fogunk dolgozni, ami már magában is gyönyörű helyszín, de a panoráma is csodálatos. Úgy érzem, méltó helyszín lesz ez a képeimhez, amelyek letisztult, nőies, elegáns fotók lesznek” – árulta el a Hír24-nek Kiszel Tünde, aki azt is hozzátette, hogy bár ismét nem mutat „túl sokat” magából, fehérneműs szexi képekre azért jövőre is lehet majd számítani.

A naptárdíva szexi kalendáriumai olyannyira kelendőek, hogy a rajongók alighogy megtudják, készül a következő, máris rohannak megrendelni a népszerű, exkluzív dedikált naptárt.

“A honlapomon és a Facebookon már most kérdezgetik, hogy mikor lesz készen az új naptár, mert mindenképpen szeretnék majd megvenni. Sőt, több olyan rajongóm is van, aki gyűjti őket. Épp a minap jelezte nekem egyikük, hogy a sorozatból hiányzik neki a 2006-os naptáram és mindenképpen szeretne hozzájutni. Szerencsére remek csapat van mellettem, több fodrász, stylist és sminkes dolgozik velem együtt. A jövő évi képeket azonban egy új fotós Morvai Tamás fogja majd megcsinálni, ugyanis az előző, egy női fotós hozzáállásával voltak problémák. Többen is jelentkeztek, hogy szívesen vállalnák a fotózásomat, hiszen ez egy megtiszteltetés és egyben nagyon jó referencia is, mindenkinek nagyon köszönöm, de én végül Tamás mellett döntöttem” – árulta el a naptárdíva, akinek a kislánya, Donatella is a modellkedés felé kacsintgat.

Fotó: www.kiszeltunde.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik