Szórakozás

Szánalomból vették meg Kiszel bugyiját

Zajlik az élet Kiszel Tünde körül, nemrég 5000 forintért vették meg a bugyiját és megalakult a "Vissza a képernyőre Kiszel Tündét" - csoport is.

Egyelőre 145 ember gondolja úgy a Facebookon, hogy a dekoratív médiaszémélyiségnek azaz Kiszel Tündének újra szerepelnie kell a tévében.”Ha eleged van a médiaszemétből, ha értékes és tartalmas műsort akarsz és szeretnéd Kiszel Tündét újra a képernyőn látni rendszeresen, itt a helyed” – hirdeti a csoport.

Kétségtelen, hogy Tündének egy kicsi, de annál lelkesebb rajongótábora van, akik mindent megtennének azért, hogy kedvencüket újra a média körforgásában lássák. Persze Tünde is mindent megtesz ezért, legutóbb például ellátogatott a Fashion divataukcióra, ahol felajánlotta a bugyiját jótékony célra.

“Érdekes, hogy Tünde csak a vendéglistán szerepelt. Ő ragaszkodott hozzá, hogy felajánlja a bugyiját, ami még a szervezőket is meglepte” – kezdte a Hír24-nek a szervezői csapat egyik munkatársa. ” A licit egy forintról indult, de valahogy senki nem akarta a fehérneműt. Ezért a műsorvezetőnek, Végvári Tibinek már szinte könyörögnie kellett a jelenlévőknek. Azt gondolom, hogy csak az ő érdeme, hogy végül 5000 forintért kelt el Kiszel bugyija. Egy vállalkozó vette meg, de valószínűleg nem teszi ki a vitrinbe” – tette hozzá.

Fotó: Kiszel Tünde Produkció

Ajánlott videó

Olvasói sztorik