Szórakozás

Benkő Dániel viselkedése kiverte a biztosítékot

Benkő Dániel igazán szerencsés férfinak érzi magát, hiszen két hölgy, Cicciolina és az amerikai kebelcsoda Tracy is tette neki a szépet.

Valószínűleg senki sem sejtette, hogy Hajdú Péter halloweeni adása, ilyen botrányosra sikeredik. Bár Cicciolina neve már önmagában is garancia a pikáns percekre, ám most minden eddigi televíziós szereplését felülmúlta az Olaszországban élő egykori pornósztár. Persze ehhez nagyban hozzájárult a műsor többi szereplője is, hiszen Benkő Dánielt és Tracyt sem kellett félteni. Az édeshármas felbujtója Cicciolina volt, aki nem csinált titkot belőle, mennyire bejön neki a lantművész formás hátsója. A zenész pedig kapva kapott az alakalmon, hogy mindezt megmutassa, csupán egy feltételhez ragaszkodott.

Ennek értelmében Benkő csak akkor mutatta meg az asztalra felfeküdve keményre gyúrt hátsóját, ha a műsor két hölgyvendége is meghempereg vele a Frizbi asztalán. Így először a bugyingót és melltartót sem viselő Cicciolina pattant fel az asztalra, majd ígéretéhez híven Benkő Dániel következett. Ám Benkő nem úszta meg az erősen molett Tracy testközelségét sem, hiszen asztalra mászása közben az Amerikában élő hölgy még el is fenekelte a lantművészt. A nagyszájú Tracy azonban nem érte be ennyivel, így miután ő is csatlakozott az „asztaltársasághoz”, a kebelcsoda a hanyatt fekvő Dánielre pattant, aki a döbbenettől–na meg a rá nehezedő súlytól–szinte szóhoz sem jutott. Az édeshármasnak maga a műsorvezető Hajdú Péter vetett véget, aki megkönnyebbülve nyugtázta, hogy asztala túlélte a vad hármasfogat rögtönzött egymásratalálását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik