Szórakozás

Vádemelést javasolnak Stohl ellen

Lezárult a rendőrségi nyomozás a színész által okozott baleset ügyében.

Vádemelési javaslattal továbbította a Dunakeszi Rendőrkapitányság Stohl András színész-műsorvezető nyomozati anyagát az ügyészségnek. Az RTL Klub szerint a rendőrség ma tájékoztat arról, mivel vádolják a színész-műsorvezetőt. A korábbi hírek szerint a vád súlyos közlekedési baleset okozása ittas és bódult állapotban.

A színész-műsorvezető az idén május 8-án hajnalban, a rendőrség szerint ittasan és kábítószer hatása alatt okozott súlyos közlekedési balesetet. Fót és Budapest között frontálisan ütközött két vele szemben közlekedő autónak.

A nyomozást többször is meghosszabbították, korábbi információk szerint azért, mert a megadott határidőre nem érkezett be az összes szakértői jelentés. Stohl bírósági ügyére kihatással lehet az áldozatok jelenlegi egészségi állapota is.

A Blikk szerint lehetséges, hogy az egyik vétlen sofőr, egy idős férfi nem gyógyul fel maradéktalanul, ami súlyosbíthatja a vádat. Korábban a bulvárlap még arról írt, hogy az orvos szakértő szerint a sérült férfi maradéktalanul felépült.

A Blikk szerint egy másik ügyben még folytatódik az eljárás, a nyomozók azt vizsgálják, honnan szerezte be Stohl az általa fogyasztott kábítószert. A lap rendőrségi informátorra hivatkozva azt írja, hogy ebben az ügyben fedett nyomozás zajlik. A lap informátora szerint nem elsősorban a színész felelősségét akarják megállapítani, hanem azt a hálózatot akarják leleplezni, amelynek segítségével hozzájutott a droghoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik