Belföld

Blikk: már gép nélkül lélegzik, de még nincs a tudatánál Sallai Nóra

TV2
TV2

Több mint két hete már, hogy Sallai Nóra válságos állapotban fekszik egy fővárosi kórház intenzív osztályán, miután szeptember végén autóbalesetet szenvedett, Alsónémediben.

A családfő a múlt héten azt nyilatkozta, a felesége kicsit jobban, de még mindig súlyos állapotban van és hosszas rehabilitáció vár rá.

A Blikk friss információi szerint valóban biztató jeleket mutat a színésznő. Az elmúlt két hétben műtétek sorozatát hajtották végre rajta az orvosok. Egyelőre minden eddig tervezett operációt elvégeztek rajta, s most arra várnak, hogy a Jóban Rosszban egykori színésznője magához térjen és az akkor tapasztaltak alapján folytassák a kezelését.

A lap informátora úgy fogalmazott, bár tényleg a javulás jelei láthatóak, még mindig válságos Sallai Nóra állapota.

Már gép nélkül, önállóan lélegzik, ami nagy lépés. Még nagyrészt alszik, de egyre többször nyitja ki pár pillanatra az egyik szemét. Egyelőre nincs a tudatánál, de ez teljesen normális. Azt mondják az orvosok, 2–3 hétnyi altatás után hetek kérdése, mire a beteg teljes tudatával magához tér. Most erre várnak, aztán, ha már Nóri ébren van, tudják felmérni a további sérüléseket, a meglévőek súlyosságát és hogy mire hogyan reagál. Ezután lehet folytatni a kezelését, kiírni az esetleges újabb operációkat és a rehabilitációt. Az viszont jól látszik, hogy Nóri erős, kitartó és nagy benne az élni akarás

– fogalmazott a neve elhallgatását kérő informátor.

Mint ismert, Sallai Nóra ötéves kisfia, Bende olyan súlyos sérüléseket a balesetben, hogy már a helyszínen újra kellett éleszteni, és bár mindent megtettek érte az orvosok, napokkal később elhunyt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik