Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szégyenletes, hogy az ellenzék Facebook-vitéze a Magyar Honvédség ellen hergel

Szalay-Bobrovniczky Kristóf / Facebook
Szalay-Bobrovniczky Kristóf / Facebook

Ami sok, az sok, elég a kisstílű hazudozásból! Magyar Péter becsmérli a Magyar Honvédség képességeit, ezáltal azokat a katonákat, akik a gáton állják a sarat

– írta hétfőn este a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalán.

Mint ismert, a Tisza Párt elnöke délelőtt arról kérdezte a közösségi médiában Orbán Viktort, miért csak a civilek ezrei vannak a gátakon.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf erre válaszolt most. Mint fogalmazott, „szégyenletes, hogy amikor egy egész ország összekapaszkodik és helytáll a gátakon, az ellenzék Facebook-vitéze a Magyar Honvédség ellen hergel.”

Több száz katona, számtalan eszközzel, az ország több településén dolgozik azért, hogy elkerüljük a bajt, és minden magyar biztonságban hajthassa álomra a fejét

– jelezte.

Kiemelte: ma ezrek mozgósítását készítették elő, hogy mindenhol ott lehessenek, ahol szükség lesz rájuk. Az árhullám ideje alatt az országot járják, támogatják az árvízvédelmi munkát, mert a magyar emberek védelménél nincs fontosabb. „Politizálni nem a gátakon kell, arra ott a Parlament” – írta.

Kapcsolódó
Török Gábor: Nem lehet nem észrevenni, hogy Magyar Péter mennyire ügyes
A politikai elemző szerint amit a Tisza Párt vezetője a közelgő árvíz kapcsán csinál, „az szinte tankönyvszerűen professzionális".

Ajánlott videó

Olvasói sztorik