Belföld

Késsel fenyegették a magyar bajnok bokszolót a Népligetnél

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

A tavaly 57 kilogrammban magyar bajnoki címet nyerő ökölvívó, Koloszár Valentin a TikTok-oldalán mesélte el, hogy elloptak tőle húszezer forintot, és amikor próbálta visszaszerezni a pénzét, kést fogtak rá a Népliget autóbusz-pályaudvaron – írta meg elsőként a Sportal.

Kést fogtak rám, le akartak szúrni és elvették az összes készpénzemet fényes nappal, a Népliget autóbusz-pályaudvaron. Romániából jöttem haza, egy válogatott tornáról érkeztem Budapestre, onnan szálltam volna át Kaposvárra. Nagy bőröndökkel várakoztam a buszmegállóban, amikor odajött egy csávó babakocsival, benne a gyerekkel, hogy váltsak fel neki húszezer forintot, mert buszjegyre apróbb pénz kellene neki. Hirtelen nem tudtam, mit mondjak, de segíteni akartam, és pont volt nálam annyi. Oda is adtam neki, ő meg a kezembe nyomott egy kamu bankjegyet. Izomból elkezdett futni a babakocsival, én meg a rajtam lévő két táskával utánarohantam. Amikor utolértem, elkezdett könyörögni, hogy kell neki a pénz, mert meg akarják őket ölni. Mondtam, hogy nem érdekel, adja vissza a pénzem, de hirtelen megjelent hátulról egy nő, késsel a kezében, hadonászott és megkérdezte, miért kergetem őket. Itt már leesett, hogy ez egy előre megtervezett csalás volt

– mondta az ökölvívó videójában. Koloszár hozzátette: azért nem akart erőszakot alkalmazni, mert korábban két év felfüggesztett börtönre ítélték, pedig akkor is csak védte magát.

A Sportal megkeresésére Koloszár Valentin elárulta, még nem tett feljelentést, de kedden mindenképpen sort kerít rá. Mint elmondta, sok szemtanú volt, de senki nem tett semmit, a késsel hadonászó nő hangosan fenyegette azzal, hogy megöli, a húszezer forinton felül pedig további háromezer forintot tulajdonított el a pénztárcájából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik