Belföld

Több kilométeres dugók az M1-esen és az M5-ösön

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Három személyautó ütközött össze az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Tata és Nagyigmánd között. A 75-ös km-nél a belső sávot elzárták a forgalom elől. Az ellenkező irányba, a Budapest felé vezető oldalon, a 48-as jelű Szárliget csomópontnál két személyautó karambolozott. Csak a leállósávon halad a forgalom. A torlódás itt meghaladta a 3 km-et. – közölte az Utinform.

Az M3-as autópályán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a káli terelés mögött a 102-es km-nél a torlódás 3 km-es.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében fix terelést építettek ki. A 9-es és 7-es km között a belső és a leálló sáv járható. Egy korábbi baleset és a munkavégzés miatt 6-7 km-es a torlódás alakult ki.

Munkavégzés miatt torlódik a forgalom az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, az Örkényi csomópont után. A 57-es km környékén a munkaterület mögött 4-5 km-es a torlódás. Aki teheti, válassza az 5-ös főutat! Szintén Röszke felé, Kiskunfélegyháza térségében a kiépített terelés mögött a 114-es km-nél 2-3 km-es a torlódás.

Erős a forgalom a gyorsforgalmi utakon. Sokan haladnak az M7-es autópályán a Balaton felé, Tárnok és Martonvásár között, valamint az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Biatorbágy, Tata és Bábolna térségénél, valamint a hegyeshalmi határnál is Fokozott figyelemmel, türelemmel vezessenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik