Belföld

A TEK fogta el a nőt, aki Mosonmagyaróváron megkéselte a családját, és az utcán is emberekre támadt

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A rendőrségre 2024. augusztus 24-én 15 órakor bejelentés érkezett, hogy Mosonmagyaróváron két személyt megszúrtak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy nő két családtagját megkéselte, majd a városban további két embert is megsebesített. A sérülteket a mentők kórházba szállították. A tettest a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával Mosonmagyaróváron egy dohányüzletben elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. Az elkövető ellen a rendőrség emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított.

– írja a Police.hu

Egy húsz éves lány támadott anyjára és apjára az otthonukban. Többször is megszúrta őket, a szülőket mentőhelikopterek szállították kórházba. Kritikus állapotban lehetnek.

A lány ezután a belváros felé vette az irányt, a Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő sétáló embert is megszúrt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, amely előtt egy másik embert késelt meg. Ezt követően bement a dohányboltba, ahol állítólag fenyegetőzni kezdett. A boltos erre kirohant az üzletből, majd rázárta a lányra az ajtót.

A Kisalföld szerint a nő augusztus 10-én éjjel tűnt el otthonról, azóta nem érkezett vissza, a rendőrség is kereste.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik