Belföld

Mégsem ment el a karatemester a felrúgott kisfiúhoz

Azt üzente, nehéz személyesen bocsánatot kérnie.

A szolnoki napközis táborban bántalmazott kisfiú édesanyja hiába várta, hogy A. Tibor személyesen kérjen bocsánatot, és túl legyenek végre az egész tortúrán, Nagy Juditnak a férfi üzenetet küldött, amit a Blikk idézett.

Amióta hazajöttünk, üldöz a média és nem kíméli a családomat sem. Nehéz most elszakadnom, hogy bocsánatot kérjek személyesen. Tisztelettel kérlek, ne vedd sértésnek és ne hidd, hogy így marad! Feltétlen jelentkezem, ahogy nyugvópontra jut az életem. Bocsáss meg, kérlek!”

A karatemester a hétéves kisfiúnak is üzent:

Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnálom, amit tettem. Személyesen is el szeretném mondani ezt Neked! Sajnálom, hogy nem taníthatlak karatézni. Mindent elrontottam.

Az édesanya meglepődött, azt gondolta, a férfi érdeke is az, hogy mielőbb megtörténjen a találkozó.

Engem nem érdekel, hogy rászálltak, mi is nagyon nehéz időszakon megyünk keresztül. Tényleg nem akarok semmi mást, csak hogy Rolitól személyesen bocsánatot kérjen! Nyugalmat szeretnék a kisfiamnak!

Nagy Judit fiával volt már pszichológusnál. Az édesanya szerint gyermeke jól van, de néha furcsán viselkedik.

Arra viszont készen áll, hogy találkozzon Tiborral, aki – remélem – megkapja majd a méltó büntetését.

A kisfiú édesanyja korábban semmit nem tudott az incidensről, arról akkor szerzett tudomást, amikor a felvétel felkerült az internetre. A kalandpark üzemeltetője július 15-én tett feljelentést a rendőrségen a biztonsági kamera felvétele alapján. A szolnoki rendőrség egy hete kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki a férfit, aki beismerte tettét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik