Belföld

Novák Katalin titkársága: a volt államfő és családja kiköltözött a rezidenciából, hazamentek

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

A Magyar Hang arról számol be, hogy Novák Katalin kiköltözött az államfői rezidenciából. Novák Katalin titkársága ugyanis azt válaszolta a lapnak:

Novák Katalin kiköltözött családjával a Béla király úti ingatlanból saját tulajdonú otthonukba.

Igaz, korábban a Magyar Hangot az Országgyűlés Hivatala arról tájékoztatta, hogy hogy nem rendelkeznek információval arról, hogy Novák Katalin kiköltözött volna lemondását követően a mindenkori magyar köztársasági elnök számára fenntartott, Béla király úti rezidenciából.

Később a Sándor-palota kommunikációs igazgatósága válaszolt, ők azt írták: „megkeresésére vonatkozóan tájékoztatjuk, hogy Dr. Sulyok Tamás nem költözött még be a köztársasági elnöknek járó rezidenciába, azt jelenleg még Novák Katalin használja”.

Novák Katalin titkársága azt is írta, hogy „Elnök Asszony több nem nyilvános találkozón vett részt az elmúlt időszakban”.

Novák Katalin a kegyelmi botrányként elhíresült ügybe bukott bele februárban. Orbán Viktor kormányfő azóta többször is azzal hárította el a kegyelmi üggyel kapcsolatos újságírói kérdéseket, hogy azokra egyedül Novák Katalin adhat választ, így a médiumok őt kérdezzék a történtekről.

Kapcsolódó
Novák Katalin: Nem szeretnék most önnel beszélgetni erről
A Telex Stuttgartban, a magyar-német meccs után próbálta faggatni a volt államfőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik