Belföld

Beismerte tettét a gyermeket bántalmazó karateedző

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, és július 29-én kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt gyanúsítottként hallgatta ki Agócs Tibor karateedzőt, aki beismerte tettét- tájékoztatott erről hétfő délután a rendőrség.

A kalandpark üzemeltetője július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomásukra jutott, hogy a kalandparkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket. Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera. A nyilvánosságra hozott felvételen jól látszik, hogy a karateedző felrúgja a kisgyereket, aki nem akart felmenni a kalandpark mászórészére. Emellett az esetről készült egyik nyilvánosságra hozott videón az is látható, hogy Agócs Tibor a rúgás után a karjánál fogva felhúzta a síró kisfiút a földről, majd többször is arcon öntötte a kisgyereket hideg vízzel.

Nem sokkal a felvételek nyilvánosságra kerülése után megszólalt a kisfiú édesanyja, aki azt mondta, semmit nem tudott az incidensről, amiről végül kedden szerzett tudomást, miután a történtekről készült felvétel felkerült az internetre.

A nyomozó hatóság – a gyanúsított szabadlábon hagyása mellett – szakértők bevonásával továbbra is vizsgálja az eset összes körülményét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik