Belföld

Új videón Novozánszki Fanni gyilkosa a nő eltűnésének éjszakáján

Siófoki házának térfigyelő kamerája vette fel, ahogy Novozánszki Fanni gyilkosa komótosan kiszállt az általa bérelt kocsiból, belenézett a kamerába, egy pillanatig hezitált, és úgy döntött, mégsem nyitja ki a csomagtartót, majd továbbment, számolt be róla az RTL Híradó.

A videót most hozta nyilvánosságra a Budapesti Zsaruk Podcast. Az ügy korábbi főnyomozója szerint ez a jelenet segített a férfit börtönbe juttatni.

A nyomozók a látottak alapján rekonstruálták, hogy a holttest mikor, hol volt. A gyilkos arra nem adott magyarázatot, hogy miután meglátta a kamerát, miért állt át a kocsival a közeli kukákhoz, a kamerák látóterén kívülre.

A Való Világ egykori játékosának gyilkossági ügyét vezető nyomozó, Gál Sándor azt mondta, nagy valószínűséggel Novozánszki Fanni vérző holtteste vlt a csomagtartóban, illetve az a bőrönd, ami az áldozat tulajdonát képzelte. A gyilkos kamera előtt vélhetően nem akarta kivenni a csomagtartóból és ezért volt szükséges, hogy kiálljon az udvarra.

Novozánszki Fanni holtteste azóta sem került elő. A legerősebb verzió, hogy a Dunába került. A férfit a fő bizonyíték, a holttest hiányába is elítélték, Magyarországon egyedülálló módon. Életfogytiglani büntetést kapott, de jó magaviselet esetén 2034-ben szabadulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik