Belföld

Megszólalt a karatemester által felrúgott kisfiú édesanyja

Az RTL Híradónak nyilatkozott annak a kisfiúnak az édesanyja, akit a szolnoki kalandparkban egy karatemester bántalmazott. A férfi hátulról nagy erővel kirúgta a gyermek lábait, miután a fiú nem akart felmenni a kalandpark mászórészére. A karatemester ellen fegyelmi eljárás indult.

Az édesanya, Tóthné Nagy Judit eleinte nem akart nyilatkozni a történtekről, ám végül meggondolta magát, és azt mondta: „ez nem egy egyszeri eset volt, és dühít, hogy ilyen előfordulhat”.

Semmit nem tudtam az egészről. Annyit tudtam, hogy veszekedett valakivel, és amikor csütörtökön mentem érte, az edzővel nem találkoztam, csak az egyik kislány mondta, hogy Rolival volt egy kis gond. Leguggoltam hozzá, azt kérdeztem rögtön, hogy milyen volt a tábor. Mondta, hogy jó. És kérdeztem, milyen volt Szolnokon a kalandpark – azt mondta, hogy az nem volt jó. (…) Csak azt mondta, hogy összeveszett az egyik kisfiúval

– fogalmazott az édesanya, aki péntekn találkozott az edzővel, és ekkor még nem tudott meg semmit arról, mi történt, a férfi csak annyit jelzett neki, hogy „volt egy kis összeröffenésük, de rendezték”.

Végül kedden szerzett tudomást az esetről, miután a történtekről készült felvétel felkerült az internetre.

Azt hittem, hogy ott csuklok össze, gyomorgörcs és az összes szőr állt rajtam, mert én erről semmit nem tudtam. Odahívtam Rolit, és kérdeztem, hogy mi volt, mondja el nekem. Akkor már elmondta. Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is.

Tóthné Nagy Judit jelezte: szeretné, ha a férfi a szeme láttára kérne bocsánatot a kisfiútól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik