Belföld

Sokan úgy késték le a Wizz Air Ciprusra tartó járatát, hogy egyszer már fent ültek a gépen

Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Késett, végül a beígértnél hamarabb elindult a Wizz Air Budapestről Lárnakára tartó járata hétfőn, így sokan lemaradtak róla, számolt be róla egy utas az Utazómajomnak.

A cikk szerint két órával a járat indulása előtt az utasokat értesítették, hogy 16:15 helyett 17:45-kor indul a gép, de a check-in nem változik, mindenki érjen ki időben a repülőtérre.

Az utasokat be is szállították a gépbe 17:30 körül, de a járat nem indult el. 3 és fél óra várakozás után közölték, hogy az időjárási körülmények miatt nem szállnak fel, de lejára a személyzet munkaideje is, úgyhogy szálljon le mindenki.

Ekkor azt az információt kapták, hogy leghamarabb 23:10-kor indul majd a gép. A késésért elnézést kértek és 3.000 Ft értékű kupont ajánlottak fel, amit bárki levásárolhatott a 21:00-kor bezáró éttermek egyikében.

21:30-kor azonban mindenféle előjel nélkül 21:50-re változtatták át a járat indulását, amit az utasok közül csak néhányan vettek észre. Így történhetett meg, hogy a járatra várók fele még komótosan falatozott, miközben a járatuk már indult.

A gép 22:10-kor óriási üdvrivalgással és hatalmas tapssal elindult a beszámoló szerint, de aki a 23:10-es indulásról tudott, az lemaradt.

Ferihegyen egyébként volt gond bőven hétfőn, az Air France egyik gépét készenlétben fogadták aznap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik