Belföld

Két szlovák férfi halt meg a putnoki tragédiában, szemtanúkat keres a rendőrség

police.hu
police.hu

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a vasárnapi putnoki tragédia ügyében. A balesetben két szlovák férfi vesztette életét, a velük utazó nők súlyosan megsérültek. A másik járműben anyuka utazott a gyermekével, utóbbit kórházba vitték a mentők.

A rendelkezésre álló adatok szerint Dubicsány felől Putnok irányába tartott egy szlovák rendszámú Audi Q7-es típusú személygépkocsi, aminek vezetője egy járműoszlop előzésébe kezdett, s mindeközben nem biztosított elsőbbséget a vele szemben közlekedő Mercedes típusú autónak. A két autó frontálisan össze ütközött. A balesetben két szlovák férfi meghalt.

A rendőrség közleménye szerint a baleset után több jármű is megállt a helyszínen segítséget nyújtani a sérülteknek. A balesetet és annak körülményeit észlelő személyek kihallgatása a baleset teljeskörű tisztázása érdekében elengedhetetlen.   A rendőrök olyan tanúk jelentkezését várják, akik a tragédiával kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek.

Ők hívják a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon! Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó szám is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik