Belföld

Deutsch Tamás szerint ezért „gyalázta” őt Magyar Péter a kampányban

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Bayer Zsolt műsorának vendége volt Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, aki az idei európai parlamenti választáson a kormánypárt listavezetője volt. A műsorban Magyar Péterről, a Tisza Párt alelnökéről azt mondta:

valahogy még az érdemeimen fölött is, amikor csak lehetett, gyalázott, minden előzetes elképzeléshez képest is durvábban, méltatlanabb módon.

A Fidesz politikusa szerint azonban eljött a pillanat, hogy elmondja „ennek az okát”. Deutsch felidézte, hogy 2009-ben kezdett Brüsszelben mint EP-képviselő, és ugyanekkor kezdett Magyar Péter volt felesége, Varga Judit is a szintén EP-képviselő Áder János, későbbi államfő irodájában asszisztensként dolgozni.

Deutsch  egy évvel később – mint mondta – új asszisztenst keresett maga mellé, és Magyar Péter volt az egyik jelentkező az állásra. Csakhogy nem vette őt fel, mert szerinte „mások jóval alkalmasabbak, jóval hozzáértőbbek, jóval felkészültebbek voltak”.

A fideszes EP-képviselő szerint ez az, amit Magyar Péter nem tud megbocsátani neki. Magyar Péter egyelőre nem reagált Deutsch Tamás szavaira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik