Belföld

Tóth Imre Bruti felemásra értékeli a kutyapárti szereplést

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
„Nyertünk, mégis vesztettünk, ahogy a TV2-ben mondanák”.

A HVG-nek a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot a köztévés vitában képviselő humorista azt mondta, az ő feladata az volt, hogy segítse Le Marietta bekerülését az EP-be. Ezt elbukták. A XII. kerületi polgármesteri szék viszont megvan, közgyűlési többséggel,

úgyhogy a Kutyák bebizonyíthatják, hogy lehet ezt jobban, korrupció nélkül is csinálni.

Debreceniként a debreceni eredmények miatt elkeseredett, az akkugyárak elleni kiállása nem hatott a választókra, noha a hagyományosan fideszes városban mindenki arról beszél, mi lesz itt az akkugyárakkal.

Az MKKP EP-listájának 4. helyezettjének nem kellett sokat agyalnia azon, mit mond az MTVA EP-listavezetői vitáján.

Annyi feldobott labda volt, annyi hülyeséget követett már el az MTVA meg a Fidesz, hogy csak le kellett csapni őket.

Volt olyan poén, ami ott jutott eszébe, hatott rá ­Deutsch Tamás performansza, amire reagálni kellett. A hét éve a zuglói időközi választáson MKKP-jelöltként indított humorista szerint rajta nem találnak fogást politikai szereplése miatt.

Közpénzt sose látott, a fellépéseiből él, nem keres sokat, adózását látja a NAV. Előző, 2022-es M1-es szereplése miatt nem hívják fideszes települések rendezvényeire. Politikáról többet az önálló estjén tud beszélni, ahová miatta megy a közönség, egyébként kevesebbet hozza szóba.

Egyrészt az emberek nem követik napi szinten a politikát, ahogy én, másrészt nem akarom megsérteni a fél közönséget, így is mindig megsértek valakit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik