Belföld

Kotkodácsolás helyett a feleségével telefonált a Kétfarkú Kutyapárt szimpatizánsa a köztévében

Ismét lehetőséget kapnak az országgyűlési választáson országos listát állító pártok, hogy öt percben ismertessék a programjukat a köztévében. A kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében először 2018-ban mutatkozhattak be a pártok az M1 stúdiójában, akkor emlékezetes dadaista performanszot produkált a Kétfarkú Kutyapárt jelöltje, aki csirkejelmezben kotkodácsolta végig a maga öt percét.

Idén Tóth Imrét, a párt egykori zuglói jelöltjét küldte a párt, aki nem viselt csirkejelmezt és nem is kotkodácsolt, ehelyett egy stand-up számot nyomott le, melyben a kedvesével osztja meg a köztévés élményeit.

A műsorban megköszönte az M1-nek, hogy ők is eljöhetnek és szívhatják „a szabadság levegőjét”, majd a beszélgetés alatt kedvesének elmondta, hogy „rendszeresen járunk ide, négyévente”,  elköszönéskor pedig elhangzott, hogy „nem csajozom, tudod, ez az M1, nem egy kupleráj”.

A pártok a Kossuth rádión is ismertethetik a programjukat, de az Inforadio.hu szerint a Kossuth rádió szerda reggeli adásában elhangzott, hogy az MKKP képviselője nem élt a megszólalás lehetőségével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik