Belföld

Elfogatóparancsot adtak ki Rostás Márk József ellen a pesterzsébeti McDonald’snál történt brutális balhé és késelés ügyében

Police.hu
Police.hu

Elfogatóparancsot adott ki BRFK Rostás Márk József ellen a pesterzsébeti McDonald’snál történt brutális balhé ügyében. A 19 éves budapesti születésű férfi súlyos testi sértés miatt keresik.

Ahogy arról korábban beszámoltunk két társaság esett egymásnak egyik pesterzsébeti gyorsétterem parkolójában. Két embert megvertek, egy 35 éves férfit úgy megszúrtak bajonettel, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást az ügyben.

A nyomozás eddigi adatai szerint az egyik későbbi áldozat kezdeményezte a 27 éves haragosával lévő találkozót a Széchenyi utcában lévő Meki parkolójában. Egy nő miatt volt konfliktus köztük, és ezt akarták tettleg lerendezni. A 36 éves férfi egy barátját hozta magával (őt szúrták meg később), míg ellenlábasa többedmagával érkezett. A helyszínre érkező két társaság azonnal egymásnak esett. A hat feltételezett elkövetőt őrizetbe vették. Rostás Márk József  ellen elfogatóparancsot adtak ki a balhéval kapcsolatban. A rendőrség vizsgája, kinek milyen szerepe volt az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik