Belföld

Nem létező, leukémiás gyermekére hivatkozva csalt ki pénzt a szökésben lévő Vargáné

police.hu
police.hu

Nem létező, leukémiás gyermekére hivatkozva csalt ki áldozatából pénzt a jelenleg szökésben lévő  Vargáné Hegedűs Edit, közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a 48 éves budakeszi asszony az 1-es főúton stoppolt április 19-én. Egy autós felvette, beszélgetni kezdtek, Vargáné pedig előadta, hogy a leukémiával küzdő gyermekéhez akar eljutni Győrbe.

A sofőr megsajnálta az asszonyt, MÁV bérletet, élelmiszereket vásárolt neki és 10 ezer forint költőpénzzel is kisegítette, majd kitette Budapesten. Később kiderült, hogy a fele sem volt igaz annak, amit Vargáné beadott neki. Az érdi nyomozók szerint az asszony nagy valószínűség szerint másokat is becsaphatott a hasonló meséivel.

A rendőrök az asszony felkutatása és elfogása érdekében azt kérik, hogy jelentkezzen náluk az, akit hasonló módon megkárosított a képen látható nő. Bejelentéseiket megtehetik a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ 061236-2883 számán, 112 központi segélyhívón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik