Belföld

Gyurcsány: Meg fogjuk beszélni, közösen

Hitt igazságunkhoz sokszor a reméltnél nehezebb út vezet. Mintha most is ez lenne a helyzet. Köszönjük, hogy velünk voltatok, hogy velünk vagytok.

– kezdi Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a posztját a Facebookon, amelyben alapvetően a vasárnap este elmondott beszédét rakta ki videóban.

Sokan dolgoztunk egy jobb Magyarországért. Nagyon sokan. Jó érzés, hogy sokan célba is értek. Nagy öröm szülővárosom, Pápa, Szolnok, Nagykanizsa. Nem lett bántódása Szegednek, Szombathelynek. Ezek jó dolgok. Ami meg ezeken kívül történt, azt meg fogjuk beszélni. Közösen. Azt is, hogy mi a dolgunk. Maradunk akik voltunk, leszünk, kikre szüksége van a hazának szociáldemokraták, hazafiak. Küzdelemben születtünk, ez életünk értelme, még ha célja ennél nagyravágyóbb is: győzelemre vinni a mindannyiunkra vigyázó, európai haza ügyét.

– teszi hozzá, nem említve a lemondás lehetőségét. A Demokratikus Koalíció a korábbiaknál sokkal rosszabbul szerepelt a vasárnapi EP-választáson, az eddigi négy helyett most csak két európai parlamenti képviselőt tudnak Brüsszelbe küldeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik