Belföld

Grundtner András: csak a Fidesz helyett csak a Mi Hazánk

A Mi Hazánk jelöltje szerint Szentkirályi Alexandra visszalépése után csak ők maradtak a keresztény, nemzeti szavazóknak Budapesten.

Szentkirályi Alexandra (Fidesz-KDNP) visszalépésével a Mi Hazánk Mozgalom maradt az egyetlen erő, amely kiutat jelent a nemzeti elkötelezettségű, hagyománytisztelő fővárosiaknak. Így reagált az MTI-hez eljuttatott közleményében a párt főpolgármester-jelöltje, Grundtner András.

Szerinte Vitézy Dávid valójában

ugyanannak a belvárosi progresszív-liberális elitista klubnak a tagja, amely Karácsony Gergely mögött áll és amely multikulturális mocsárba fullasztaná Budapestet.

Úgy véli az immár Fidesz által is támogatott Vitézy Dávid volt „az autósellenes politika atyja”, a gépjárműforgalom szándékos akadályozásának bevezetője, víziói a hivatali idejében közlekedési káoszhoz vezettek, milliárdos veszteséget okoztak a fővárosnak. A Mi Hazánk jelöltje emlékeztetett rá, Vitézy Dávid volt az, aki „sávlezárással bénította meg a város közlekedését többek között a Budaörsi úton”. Ez volt az a pont, ahol korábbi főnöke, Tarlós István megelégelte Vitézy ténykedését, kiebrudalta őt a Városházáról, tette hozzá.

Grundtner András közölte: ők nem fogják hagyni, hogy

a globalista magánérdekek vezette szélsőséges liberálisok a nemzet fővárosát a nyugat-európai nagyvárosok szintjére züllesszék, a Mi Hazánk rendet teremt Budapesten és élhetővé teszi a fővárost.

A Századvég közvélemény-kutatása alapján Szentkirályi Alexandra (Fidesz–KDNP) visszalépése után Vitézy Dávid a politikai szempontból aktív budapestiek 48 százalékára számíthatna, míg Karácsony Gergely 42, Grundtner András 4 százalékot kapna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik