Belföld

Dézsi Csaba András szerint komolytalan ember, aki a kihívójára szavaz

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

A kedd esti kampányfórumon megkérdezték Dézsi Csaba Andrást, Győr fideszes polgármesterét, hogy vállalna-e polgármester-jelölti vitát Pintér Bencével, aki a Tiszta Szívvel a Városért jelöltjeként az LMP, a Momentum és az MSZP támogatásával indul a vasárnapi választásokon. Pintér korábban újságíróként dolgozott, de mérések szerint ő lehet a legesélyesebb kihívója a jelenlegi polgármesternek.

Az esetről szóló videót a 444.hu vett észre, és ezen úgy tűnik, mintha a polgármester a kérdést sem értette volna. Dézsi Csaba András kétszer is visszakérdezett, hogy „kivel” és „mit csináljon”. Miután megértette a vitára vonatkozó kérdést, harmadszor is visszakérdezett, mondván: „Miért vállalnék?

Én úgy gondolom, hogy nemcsak Pintér Bence komolytalan, hanem az is komolytalan, aki rá szavaz. Nekem ez a véleményem. Egy komolytalan emberrel egy komoly ember nem áll szóba

– felelte végül a polgármester.

A keddi kampányrendezvényről győri tudósítónk részletesen is beszámolt. Ezt a cikket ajánljuk olvasóink szíves figyelmébe:

Kapcsolódó
Dézsi Csaba Andrástól kérdeznünk sem volt szabad, kihívójával, Pintér Bencével nem hajlandó vitázni
Hiába próbáltuk kérdezni Dézsi Csaba András győri polgármestert, aztán a hulladékgazdálkodásért felelős cég ügyvezetőjét arról, hogy a kihívója szerint a vállalat egyik alvállalkozója helyi fideszes politikusok vállalkozásainak is adott megbízást, feltenni sem hagyták a kérdést. A kedd esti lakossági fórumon megjelent Dézsi ellen induló Pintér Bence is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik