Belföld

Nem erre kapott megbízást – mondta Kál polgármestere Gáspár Győző szokatlan kampányhúzásáról

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Aggályosnak nevezte Morvai János, Kál polgármestere, hogy Gáspár Győző úgy kampányolt mellette a színpadon, hogy a gyereknapi programon részt vevő kiskorú nézőknek megígérte: elviszi Marics Petit a községbe, ha a szüleik újraválasztják a polgármestert.

Gáspár Győző beszédéről Hadházy Ákos posztolt videót korábban a közösségi médiában, ehhez Marics Peti is hozzászólt, jelezvén, hogy semmi sem igaz abból, hogy ő Kálra menne fellépni Gáspár Győző jóvoltából.

Persze, hogy aggályos az egész. Engem is hideg zuhanyként ért. Szó sem volt arról, hogy Gáspár Győző ilyen kampányolásba kezd, eszembe sem jutott ilyen

– mondta a Blikknek Morvai János polgármester.

„Nem erre kapott megbízást, a szerződés megkötésekor viszont nem voltam jelen. A rendezvény előtt beszéltünk néhány percet, de ilyen akkor sem került szóba. Műsorvezetés, főzőverseny zsűrizése, ennyi lett volna a feladata. Már tizennégy éve vagyok polgármester, szerintem eleget letettem az asztalra, nincs ilyen támogatásra szükségem” – részletezte a Heves megyei kistelepülés vezetője.

Hétfő hajnalban a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Gáspár Győző Kál községben járt: gyereknapon lépett fel, ám arra is jutott ideje, hogy kampányoljon kicsit Morvai János független polgármester mellett a június 9-ei választások előtt. A showman belengette, hogy amennyiben vasárnap elegen „visszajelölik” a polgármestert, elhozza a községbe Marics Petit, emellett pedig a színpadon állva azt is állította, hogy az énekessel jelenleg egy házban laknak Salgótarjánban.

Gáspár később telefonon kért bocsánatot Marics Petitől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik