Belföld

Media1: A propaganda egy állítólag maszturbáló férfiról terjeszt képeket, aki megszólalásig hasonlít Magyar Péterre

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Alig egy hét van hátra az EP- és önkormányzati választásokig, a finiséhez ért a kampány. Magyar Péter több ízben utalt arra az elmúlt hónapokban, hogy az ellene folytatott propaganda az idő előrehaladtával szintet fog lépni – és a Media1 cikke alapján, igaza volt.

A lap ugyanis arról ír, hogy a kormányközeli propagandagépezet olyan képeket kezdett el terjeszteni az online nyilvánosságban, amelyeken egy fiatal férfi maszturbál (vagy ahhoz hasonló tevékenységet végez), aki kísértetiesen hasonlít Magyar Péterre. Hogy melyik portálról van szó, azt nem hozták nyilvánosságra, ahogy a képet sem, és mi sem tesszük, noha azon annál több, mint hogy egy fiatal félmeztelen férfi a nadrágjába nyúl, nem látszik. A portál szerint ez a „kezdés”, vagyis további képeket ígérnek.

A Media1 egy mesterséges intelligencia alapú szoftver segítségével megállapította, hogy a képen szereplő férfi az izomzata és a vonásai alapján 18 és 25 év között járhat, ezzel szemben Magyar Péter márciusban töltötte be a 43. évét, vagyis ha ő van a képen, az meglehetősen régen készült.

Kapcsolódó
Magyar Péter: A Vodafone-ról beszélt Orbán Rogánnal
Harmadszorra adott interjút Magyar Péter a Partizánnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik