Belföld

Garancsiék megveszik a Körszállót

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

A Danubius Hotels Zrt. megállapodást kötött a Market Asset Management Zrt-vel a Hotel Budapest – közismert nevén Körszálló – eladásáról – írja a turizmus.com. A Market Asset Management Zrt tulajdonosa a Market Építő Zrt., amely Garancsi Istváné.

A Danubius Hotels szállodalánc a Hotel Budapest 15 hónapig tartó, pandémia alatti üzemszünete után, 2021 szeptemberétől bérbe adta a szállodát. A bérbevevő, Hotel & More Szállodák Zrt. azóta kollégiumként és nagyvállalati dolgozói szálláshelyként működteti a hotelt. A szállodát a tulajdonosváltást követően a Hotel & More továbbra is üzemelteti – írja a turizmus.com.

Vállalatunk küldetése, hogy az országban egyedülálló, prémium ingatlanportfóliót hozzunk létre, és azt tulajdonosi szemlélettel, sikeresen és hatékonyan menedzseljük. Vállalatunk célja olyan magas minőségű ingatlanok létrehozása, amelyek fenntartható értéknövekedést hoznak, és minden esetben hozzájárulnak az épített környezet színvonalának növeléséhez. A Körszálló épület vonatkozásában is magas hozzáadott értékű beruházást tervezünk, melynek részletei még kidolgozás alatt állnak

– nyilatkozta Makra Sándor, a Market Asset Management Zrt. vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik