A következő élő közvetítés része A pedofilbotrányról kérdezték az egyik műsorvezetőt a köztévé választási vitáján

Előkerült a „pedofidesz”

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A jogállamisági duma egy ócska politikai színjáték – kezdte Deutsch Tamás és ezzel tulajdonképpen meg is erősítette Donáth hozzászólását. Deutsch szerint a jogállamisági eljárás nettó politikai zsarolás, és a „dollárbaloldal” ezt támogatta azért, hogy megakadályozza az uniós pénzek kifizetését. A fideszes politikus szerint emiatt nem juthattak volna hozzá a magyar pedagógusok a béremelésükhöz.

Ezután – a hang alapján – Márki-Zay Péter közbeszólt, hogy „pedofidesz”, de a műsorvezetők szó nélkül hagyták.

Róna Péter szerencsétlen tákolmánynak nevezte az alaptörvényt, amelyet teljesen át kell írni, ha összhangba szeretnénk hozni a magyar jogszabályokat az uniós törvényekkel. Meg kell fogalmazni, hogy melyek azok a feladatok, amelyeket más tagállamokkal, és melyek azok, amelyeket egyedül akarunk megoldani. A mezőgazdaságról szólva elmondta: nagyon komoly vízügyi probléma előtt állunk, európai szinten kell megoldani.

A kormány család-, gyerek- és vidékbarátnak mondja magát, mégis drasztikusan visszaesett a családi gazdaságok száma – hívta fel a figyelmet Magyar Péter. Kiürül a magyar vidék, bezárják a vidéki szülészeteket, önök tönkretették a magyar méhészeket – folytatta. Tiborcz István most szerezte meg a kecskeméti konzervgyárat, tette hozzá. Azon kell dolgozni, hogy ne tűnjön el a magyar agrárium.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik